De eerste dagen van 2020 zitten er weer op. Vol gas, op een kleurrijk jaar! 2019 Was voor mij en Alvasi een erg bijzonder jaar. Een korte terugblik op 2019 met voor mij de belangrijkste momenten:

Hilhorst Reclame heet nu ook Alvasi Reclame
Dit jaar heeft de naam Hilhorst Reclame plaats gemaakt voor Alvasi Reclame Staphorst. Ondanks we zo goed mogelijk hebben afgetast wat hier de gevolgen van zouden kunnen zijn, is het toch spannend of het verdwijnen van de naam achter 30 jaar ondernemerschap impact zal hebben. Dezelfde locatie, dezelfde gezichten, maar toch een andere smoel. Zeker omdat Alvasi een nieuw logo en nieuwe huisstijl heeft gekregen. Een jaar verder mogen we concluderen dat het vertrouwen is gebleven. Hier zijn we erg blij mee!

Janniek gaat eigen weg
Een andere belangrijke ontwikkeling was het afscheid (lees: tot ziens) van Janniek Hilhorst. Na 1,5 jaar erg prettig samenwerken zijn we in mei onze eigen weg gegaan. Niet omdat we elkaar zat waren, maar we beide wisten dat aan al het moois ook in dit geval  een einde komt. Dit was het juiste moment. Als handige vakman gaat Janniek verder met allerlei klusjes en hand- en spandiensten, terwijl ik mijn stinkende best blijf doen het bedrijf bloeiend en bruisend te houden. Met een stel toppers aan mijn zijde heb ik er het volste vertrouwen in dat dit gaat lukken!

Geboorte Niven
Uiteraard kan m’n pasgeboren zoon niet ontbreken. Wat fijn dat hij er is en dat alles goed gaat. Erg leuk is ook dat door alle ontwikkelingen er ook tijd is er ook echt van te genieten. Te vaak hoor ik dat mensen achteraf toch liever meer tijd aan hun kinderen hadden besteed. Dat ik onverminderd energie blijf steken in Alvasi staat buiten kijf, maar dit hoeft niet per se 80 uur per week te kosten. Ik wil dan ook al mijn collega’s bedanken dat de werkzaamheden zó verdeeld zijn dat ik vooral kan doen wat ik leuk vind.

Een bewogen jaar dus. Was het dan alleen maar juichen en euforie? Natuurlijk niet. Het is een cliché, maar zeker waar: Soms moet je een stap terug doen om er vervolgens twee vooruit te zetten. Overal en bij iedereen is het weleens minder, ook bij mij en Alvasi. Toch ben ik wederom blij en trots waar we nu staan!

Bedankt allemaal!

PS: Hou de ontwikkelingen in de gaten, binnenkort hebben we weer nieuws!

Alvasi – Visuele Vorm Vertalers:  Reclamebureau met ontwerp én productie. Een stel enthousiaste, gedreven creatievelingen met vakkennis!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu
Call Now Button