15 #EVENVOORSTELLEN Ruut Kampschmidt

Al 22 jaar werkt Ruut bij Alvasi (voorheen Hilhorst Reclame). Ruut is altijd in de werkplaats te vinden. Achter in de werkplaats heeft hij zijn eigen werkplek waar hij echt zijn ei kwijt kan. Frames lassen en/of zagen, Ruut zorgt ervoor dat het eindresultaat er fantastisch uit ziet!

Wat is je favoriete reclameslogan?
“Mijn moeder zegt dat het goed voor me is omdat er zo veel vitamientjes in zitten. Stom he? Ik vind het gewoon lekker.” Het is niet een reclameslogan maar ik vind deze tekst gewoon erg leuk en het is gewoon een goede reclame.

Wat vind jij de allerbeste reclame die jij ooit hebt gezien?
Niet een ‘beste reclame’ maar ik vind de reclames van Even Apeldoorn bellen erg leuk en de reclames van Tele2 laten mij altijd hardop lachen.

Waar zou je graag nog heen willen?
Ik heb niet een plek waar ik specifiek heen wil maar ik hou wel heel erg van vakantie dus dan maakt het mij niet uit waar ik heen ga.

Waar gaan je handen van jeuken?
Rotzooi langs de weg. En inhalende vrachtwagenchauffeurs waar het niet mag.

Waar ik heel trots op ben…
Op mijn kinderen. Maar dat is volgens mij iedere vader.

En wat echt niemand van mij weet is…
Dat krijgen jullie ook niet te weten.

Wat is je lievelingseten?
Ik lust eigenlijk alles, maar als je mij voor eten moet wakker maken dan mag het voor Indisch eten zijn. Dat vind ik dan toch echt wel heel erg lekker. En Italiaans.

Wat was je laatste vakantiebestemming?
Ik ben voor het laatst naar Berlijn geweest. Echt een aanrader!

Eerste (bij)baantje?
Dat was lang geleden, mijn eerste bijbaantje was kranten steken bij PET. Daarna ben ik een tijdje groenteboer geweest. Na mijn carrière als groenteboer heb ik op de boerderij gewerkt en weer daarna ben ik bij Hilhorst Reclame aan het werk gegaan wat nu Alvasi is.

Ik ben fan van…
Ik ben niet echt ergens fan van. Ik vind heel veel dingen leuk maar ben er niet fan van.

Als je morgenochtend wakker wordt, en je hebt ineens een superpower welke power heb je dan?
Ik zou dan graag willen vliegen, omdat ik dan zo lekker weg kan vliegen wanneer ik wil.

Vorig bericht
Reflectie striping
Volgend bericht
16 #EVENVOORSTELLEN Alexander Vos

Gerelateerde berichten

Niets gevonden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu
Call Now Button