13 #EVENVOORSTELLEN Erik Fieten

Erik Fieten begon zijn studie Industrieel Ontwerp aan de Technische Universiteit in Delft en maakte de HBO-versie hiervan af op het Windesheim in Zwolle. Na zijn studie kwam hij aan de bak bij Alvasi, om het 3 jaar later over te kunnen nemen. Hier kwam weer 3 jaar later de vestiging in Staphorst bij. Binnen Alvasi vervult hij als eigenaar de rol van organisator, motivator en inspirator. “Ik ben de motor binnen het bedrijf als het gaat om nieuwe ontwikkelingen met als doel onze klanten uiteindelijk nog mooier, beter en sneller zichtbaar te maken”.

Wat is je favoriete reclameslogan?
“Ik zeg nog zo geen bommetje.”

Wat vind jij de allerbeste reclame die jij ooit hebt gezien?
Op dit moment vind ik de Hornbach reclames erg goed. De manier waarop zij inspelen op de beleving rondom het klussen en de klanten is fantastisch!

Naast wie wil je in het vliegtuig zitten?
Natuurlijk naast Keshia en mijn kinderen, maar het liefst heb ik het vliegtuig gewoon vol met mijn naasten op weg naar avontuur!

Waar zou je graag nog heen willen?
Nieuw-Zeeland! By far het mooiste land waar ik ooit ben geweest. En daar zou ik echt nog een keer naar terug willen.

Waar gaan je handen van jeuken?
Asociaal rijgedrag.

En wat echt niemand van mij weet is…
Ik vind Celine Dion haar muziek mooi.

Wat is je lievelingseten?
Tja… veel dingen maar als ik echt mag kiezen, vind ik een hele dikke eigen gebakken burger het allerlekkerste. Van zelfgekruid gehakt met lekkere cheddar-kaas, coleslaw en een fijn sausje. Gewoon een heerlijke dikke Amerikaanse burger.

Eerste (bij)baantje?
Mijn eerste baantje was asperges steken en aardbeienplukken bij van der Kolk. Iets wat mij altijd is bijgebleven is dat ik daar 2,04 euro per uur verdiende. Waarom, geen idee, maar dat heeft blijkbaar impact op mij gehad. Daarna ben ik op de vrijdagavond bij Kappert in de timmerfabriek aan de bak gegaan om alles aan kant te maken. Leegblazen, vegen en opruimen was het, maar daar verdiende ik leuk aan en was trots dat ik er destijds mijn biertjes van kon kopen.

Als ik een auto was dan was ik een…
Dan was ik een Volvo V90 Cross Country. De élégance, de klasse maar toch de Zweedse degelijkheid.

Ik ben fan van…
Ajax! Natuurlijk om het magistrale seizoen van vorig jaar maar ook om hun prestaties op dit moment. (Ik ben trouwens altijd al fan geweest van Ajax)

Vorig bericht
12 #EVENVOORSTELLEN Lennard
Volgend bericht
Veiligheidskleding

Gerelateerde berichten

Niets gevonden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu
Call Now Button